Coaching voor ambitieuze vrouwen

Die ontspannen alle ballen in de lucht willen houden

Ik help vrouwen om in balans te blijven 

Ik coach vrouwen die de balans zoeken tussen werk en privé, schuldgevoel en ontspanning en tussen energie en stress.

Steeds vaker hoor ik van vrouwen dat ze het lastig vinden om een goede balans te vinden in hun leven. Ze zijn druk bezig om op diverse fronten alles goed te doen (werk, kinderen, hobby’s, sociale contacten, sporten…etc) dat ze meer bezig zijn met overleven, dan met leven. Ze zijn weggedreven van hun bron, handelen op de automatische piloot en leven voornamelijk vanuit hun hoofd. Ze zijn vooral bezig met DOEN en missen de rust om te  ZIJN. Ze zijn minder goed in staat te voelen wat hun lichaam hun probeert te vertellen en gaan daardoor over hun eigen grenzen heen. Ze voelen zich onrustig, moe, gestrest of prikkelbaar. Vaak overheerst er ook een gevoel van ontevredenheid; op alle vlakken doen ze ze stinkend hun best en tegelijkertijd hebben ze het gevoel alles en iedereen tekort te doen (en eigenlijk vooral zichzelf..). Ze hebben behoefte aan rust, balans en focus. Er ontstaat er verlangen om meer ontspannen in het leven te staan, minder strijd te voeren en vooral meer te genieten!

Ik help ambitieuze vrouwen om weer terug te komen bij zichzelf, naar hun eigen bron van levensvreugde en leer ze weer de innerlijke leiding te nemen over het leven in plaats van dat het leven leiding neemt over hen.

Herken jij je hierin en heb je behoefte om jouw balans weer te herstellen en ontspannen in het leven te staan? Neem dan contact met me op.

Onderzoeken van patronen

Tijdens de coaching onderzoeken we je huidige gedragspatroon en verkennen jouw wensen en verlangens. We besteden aandacht aan jouw mentale gesteldheid, gedrag, lichamelijke signalen en gedachtepatronen. Wensen vertalen we in haalbare acties waarin jij gelooft en die jou energie geven. Ik reik je diverse ondersteunende technieken aan die helpen om te ontspannen en los te laten (o.a. meditatie, visualisatie, yoga, lichaamswerk), om focus aan te brengen door keuzes te maken om zo het leven te versimpelen. De nieuwe gecreëerde levenshouding brengt je balans, rust en ontspanning.

Eigen ervaring

Zelf heb ik ruime ervaring kunnen opdoen met het hervinden van de balans tussen werk en privé. Als moeder van destijds 3 jonge kinderen, gecombineerd met een drukke baan/eigen bedrijf, mijn eigen perfectionisme en hoogsensitiviteit, ben ik over mijn eigen grenzen heen gegaan en heb ik een tijd rust moeten nemen om te herstellen. Ook heeft deze periode mij veel gebracht/geleerd. Ik heb opnieuw bepaald wat voor mij belangrijk is, heb nieuwe keuzes gemaakt en ben nieuwe wegen ingeslagen. Ik weet hoe het is om uit balans te zijn en welke alertheid het van je vraagt om telkens weer terug te keren naar jezelf.