Ik coach jou

om energiek, ontspannen en krachtig door het leven te gaan
Doen wat jij wilt

Je eigen weg volgen

Loopt je leven even niet zoals je wilt? Voel je je uitgeblust, ontevreden of prikkelbaar? Heb je behoefte aan rust, een evenwichtiger leven of meer focus? Geeft je huidige baan niet meer de voldoening die je wenst?

Ik help jou om zicht te krijgen waar jij energie van krijgt (en waarvan je leegloopt). Samen onderzoeken we welke patronen je in de loop van de tijd ontwikkeld hebt die jou ervan afhouden om te zijn wie je bent en te doen wat jij wilt. We staan stil bij de waarden die belangrijk voor je zijn en wat voor jou het leven betekenisvol maakt. Vanuit jouw verlangen naar verandering, ga je opnieuw keuzes maken. Je ontwikkelt steeds meer vertrouwen en stevigheid om jouw eigen weg te volgen, wat leidt tot meer voldoening in je leven & werk.

Tijdens het coachingstraject reik ik je de hand, maar je bent zelf aan zet om de gewenste veranderingen tot stand te brengen. Eigen verantwoordelijkheid, zelfsturing en autonomie zijn sleutelwoorden.

Vragen van coachees

 • Hoe kan ik beter omgaan met (negatieve) gedachtes?
 • Hoe kan ik mijn zelfbeeld verbeteren? Ik heb de neiging mezelf met anderen te vergelijken en voel me meestal dan de ‘mindere’.
 • Ik loop echt leeg op mijn werk. Wil je me helpen om te zoeken naar werk dat beter bij mij past?
 • Ik wil leren assertiever te worden, meer voor mezelf op te komen en vaker nee te zeggen.
 • Kun je me helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen?
 • Ik wil teveel en ik wil alles goed doen. Dit geeft mij stress. Kun je me helpen meer focus aan te brengen en om meer ontspannen door het leven te gaan?
 • Ik ben (hoog) sensitief en heb last van de grote hoeveelheid prikkels om me heen. Hoe kan ik veerkrachtig omgaan met alle prikkels en uitdagingen die het leven dagelijks brengt? En mijn sensitiviteit inzetten als kracht?
Mijn aanpak

Diepgaand –  Analytisch  –  Hoofd & Hart  – Scherp – Professioneel – Intuïtief  –  Luchtig – Praktijkgericht  – Ontspannen  –  Waarderend  –  Ervaringsgericht  – Uitnodigend  – Creatief  –  Grensverleggend – Positief   – Oplossingsgericht

Van overleven naar leven

Regie nemen over jouw leven

Veel mensen in mijn coachingspraktijk zijn bezig met overleven in plaats van met leven. Ze zijn weggedreven van hun bron/kern, handelen vanuit de automatische piloot en leven voornamelijk vanuit hun hoofd. Ze missen de rust om te ‘zijn’ en zijn voornamelijk bezig met ‘doen’. Ze zijn minder goed in staat te voelen wat hun lichaam hun probeert te vertellen en gaan daardoor over hun eigen grenzen heen. Sommigen hikken tegen overspannenheid of een burn-out aan. Ik heb diverse mensen begeleid om uit deze vicieuze cirkel te stappen en weer de regie in eigen hand te nemen. Jij kunt zelf invloed uitoefenen op hoe jij je leven wilt leiden. Ik help je daar graag bij.

Verbinding als basis

Hoe werk ik?

Naast gesprekken voeren, zet ik ook andere manieren in om je te helpen zoals lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties & meditaties, mindfulness en reflectieve oefeningen, opstellingen maken (in de ruimte met vloerankers of met lego poppetjes), boksen, (rollen) spel, inzet van voice dialogue, werken met karakterstructuren, uitleg van theorie & modellen, (self) assessment testen, 360 graden feedback, persoonlijkheidsvragenlijsten (Insight Discovery), beeld & muziek en diverse creatieve technieken.

Ik ga tot de kern en probeer een onomkeerbaar proces in gang te zetten. Mijn manier van werken kan dan ook een diepgaande impact op jou hebben. Ik help je met bewustwording, het vergroten van jouw zelfkennis en het nemen van jouw eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk contact staat hierin centraal.

Meer weten? Plan een *gratis* inzichtsessie in

Investeer in jezelf! Dit gratis gesprek kan jou al inzicht geven.

  Kijk hier voor trajecten en tarieven. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

  Ik bied ook nog andere soorten coaching aan

  Vrouwelijke leiders

  Ben jij een krachtige vrouw die wil groeien in je leiderschapsrol? Ik coach vrouwen om leiding te geven vanuit hun authenticiteit, empathie en kwetsbaarheid. Leiderschap anno 2021: stevig leiderschap vanuit zachte kracht.

  Artsen & medici

  Vind jij het soms ook uitdagend om je als (jonge) arts of medisch specialist (i.o) staande te houden in een uitdagende werkomgeving? Vanuit 7 Waves coach ik medici om fitter, meer bevlogen en energieker te werken & te leven. Kijk op de website van 7 Waves voor meer informatie.

  Balans hervinden

  Ik coach vrouwen (en ook mannen) die de balans zoeken tussen werk en privé, schuldgevoel en ontspanning en tussen energie en stress. Ik help jou om weer trouw te zijn aan jezelf en de regie te nemen over jouw leven, zodat jij weer energiek, meer ontspannen en bevlogen werkt & leeft.

  Loopbaancoaching

  Heeft je loopbaan een boost nodig? Wil je graag met meer energie thuiskomen en bevlogen je werk doen? Tijdens deze coaching ontdek je waar jij van aangaat, wat jouw drijft en wat jij wilt toevoegen in de wereld. 

  Vergroot je zelfinzicht

  Insights Discovery

  Ik ben gelicenseerd om Insights Discovery te gebruiken. Een zeer waardevol instrument om in te zetten bij teamtrajecten.

  Download hier een paar prachtig vormgeven en zeer behulpzame E-books van Insights Discovery: 

  Face to face, online of wandelcoaching

  Welkom in mijn praktijk

  Het coachen vindt doorgaans plaats in mijn praktijkruimte in Zwolle. Ik woon naast het bos waar we ook kunnen wandelen. Daarnaast is online coaching (met video bellen) ook mogelijk of een combinatie van deze (of andere) opties.

  Mijn praktijkruimte