opladen en rust nemen
In hoeverre lukt dat jou?

Niks doen en opladen

Niks doen en opladen. Hoe goed lukt dat jou? Ik vind het eerlijk gezegd een hele uitdaging. 

Herken je dat, dat je van veel dingen ‘aan’ gaat? 

Er is zoveel inspiratie om mij heen. Ik lees diverse boeken (ik lees nu het super inspirerende boek van Claartje Kruijff – Stevig staan in een kwetsbare wereld), tijdschriften die mij inspireren en dan denk ik ‘Oh, dit inzicht zou anderen ook zo kunnen helpen, steunen, uitdagen of inspireren’. En hop, ik kruip achter mijn iPad / laptop en ga mijn idee uitwerken in een post of blog. Plaatjes zoeken, canva bewerken. Het creëren is ook zo’n leuk proces!

Als ik op deze adrenaline blijf varen, raak ik uitgeput. Ik moet echt af en toe de vertraging in gaan. Even zakken in energie, terug naar de basis. Aandacht voor mijn gezinnetje.

Dus na deze post, ga ik even offline. Spelletjes doen met mijn kids, een excursie doen in het bos (we gaan gewoon wandelen hoor, maar dat klikt zo saai..), vanavond samen ‘Wie is de mol’ kijken. Heerlijk weekeinde voor de boeg!

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers: gun je een dagje chillen, stop je laptop in je tas, geniet en laad jezelf op. 

Er is niemand die op zijn sterfbed zal zeggen: “Had ik maar meer gewerkt”.

Fijn weekeinde! 

Marije

Heb je interesse om door te praten wat ik voor jou en kan betekenen?