Partners

En referenties

Ellla

Een Leven Lang Leren Academie

Ik ben verbonden aan Ellla als moderator. Vanuit Ellla begeleid ik teams en individuen bij hun ontwikkeling.  Voor meer informatie bekijk de website van Ellla.

 

Sisters Travel

Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit

Ik ben een van de oprichtsters en Travel Coaches bij Sisters Travel. Wij organiseren wandeltochten door de Sahara. Ladies Only. Voor meer informatie bekijk de website van Sisters Travel.

Sandra Verbeek

Verbeek Training en Coaching

Voor diverse organisaties werken Sandra en ik intensief samen om nog meer waarde toe te voegen bij klanten. Voor meer informatie bekijk de website van Verbeek Training en Coaching.

Spark

Change for Growth 

Ik ben verbonden aan Spark als moderator. Vanuit Spark begeleid ik diverse teams bij hun ontwikkeling en verzorg ik intervisiebijeenkomsten bij top management. Voor meer informatie bekijk de website van Spark.

Stroom Zuid

Partners voor organisatiegroei

Ik ben als associate partner verbonden aan Stroom Zuid. Vanuit Stroom Zuid begeleid ik teams en individuen die zich verder willen ontwikkelen. Voor meer informatie bekijk de site van Stroom Zuid.

De Wijze Reiziger

Life Changing Journeys

Ik ben een van de persoonlijke leiderschapscoaches bij De Wijze Reiziger. Voor meer informatie bekijk de website van De Wijze Reiziger.

Kenmerkend voor Marije

Tot de kern | Intensief en op maat | Onconventioneel | Diepgaand |  Luchtig

Betrokken | Aanwezig | Alert | Gefocust | Professioneel | Deskundig


Referenties

Marije heeft me erg goed geholpen in het loopbaantraject, helemaal vast zat ik in de baan waar ik niet gelukkig werd. Ze heeft me inzichten gegeven, uit mijn comfort zone gehaald en een spiegel voorgehouden, maar wel op een manier dat ik me veilig voelde. Ik ben weer mijn eigen pad aan het creëren en maak keuze’s waar ik gelukkig van word. Met veel humor en avontuur zijn we samen dit traject aangegaan! Dank je wel Marije!

Nana Rost Van Tonningen
Arts

Ik vind Marije een wijze, ervaren, lieve vrouw. Ik voel me welkom en thuis bij haar. Ze heeft me aan het werk gezet en me ook minder prettige feedback gegeven waardoor ik telkens weer een stapje verder geraakte. Ik heb inzicht gekregen in mijn karakterstructuur en mijn patronen. De sessies waren intensief en op maat gemaakt. Ik vond de sessies top. Ik kon ik ook telkens kwijt welke richting ik graag uit wilde.

Greet Westhovens
Customer Care Manager | Medtronic

‘Wat wil ik met mijn leven doen? Waar liggen mijn talenten en passies? ‘Hoe volg ik mijn pad daar naar toe?’ Marije combineerde het stellen van de juiste vragen met bruikbare modellen. Haar manier van coachen was een doorbraak voor mij en heeft me zelfs van job doen wisselen. Een job die enorm goed bij me past en waarin ik mijn competenties en passie volledig kan inzetten! Marije is een fantastisch mens, die met volle toewijding met je aan de slag gaat op een persoonlijke, open en vertrouwde manier.

Surya Bindels-Gierman
P&O Expert | DSM

Marije heeft mij weer op weg geholpen in mijn werk en leven op een moment dat ik een duwtje in de rug hard nodig had. Zij heeft mij snel inzicht gegeven in hindernissen die mijn ontwikkeling belemmeren. Met haar hulp ben ik nu zelf in staat om de koers te wijzigen en weer nieuwe doelen voor mezelf te zetten.

Kees de Weerd
Senior Expert: Mixing, Extraction, Sorption and Membrane separations | DSM

Wat ik in Marije waardeer is haar humor, intelligentie, veelzijdigheid en enorme kennis. Ze kan mensen de keerzijde (lichtheid, het positieve en het aangename) van het leven in woord, beeld en gedrag heel goed laten voelen.

Marije is een fantastische, veelzijdige coach en naar mijn mening een klasse apart. Ik waardeer haar onconventionele aanpak, haar inzet en de wijze waarop ze zichzelf een spiegel kan laten zijn voor anderen.

Hanna Smeets
Medewerker projecten en programma's VTH, dossier Vermindering Regeldruk Evenementen

Door Marije werd ik als cursist uitgedaagd om een zeer actieve rol te spelen tijdens de opleiding. Ze is enthousiast en zeer deskundig. Ook was er een goede mix tussen theorie en praktijk, Wat mij ook erg aansprak is de betrokkenheid (per mail) van Marije tussen de opleidingsdagen in. Ze slaagt erin snel een veilige sfeer te creëren die het leren bevordert.

Peter

Referenties

Ik vind Marije professioneel en deskundig, erg betrokken, persoonlijk/mensgericht en flexibel. Ze is heel warm en open in de omgang en ze heeft de gave om met slechts kleine aanwijzingen een enorme put open te trekken en daar dan vakkundig mee aan de slag te gaan.

Femke

Ik vond het een heel prettig contact met Marije. Ze weet een veilige omgeving te creëren. Ze neemt mensen serieus, in hun ideeën en uitingen. Ze is vriendelijk en oprecht en kan de dingen relativeren. Ze is betrokken bij ons wel en wee, zonder zichzelf op te dringen. Ze is aanwezig, alert en gefocust. Een vrouw met pit.

Mieke

Marije is er goed in om anderen in beweging te krijgen. Ze doet dit op een inspirerende wijze en met een open blik. Ze verrast mensen met haar ideeën. Ze is open, oprecht, energiek en creatief.

Klaas