Op reis met Sisters Travel

Wie zijn eigen weg loopt, verdwaalt nooit

7-daagse wandeltocht door de Sahara - Ladies only

Niks hoeven

Hoe zou het voor jou zijn, om zeven dagen lang alle tijd voor jezelf te hebben? Los te komen van je dagelijkse bestaan vol prikkels? Niks te hoeven, tot rust te komen en op te laden? Inzichten en inspiratie op te doen, helderheid te krijgen en antwoorden te vinden op jouw vragen? Tijdens de reis word je begeleid door professionele coaches

Terug naar jouw basis

Vanuit Sisters Travel, waar ik een van de reiscoaches ben, organiseren we een  7- daagse reis door de magische woestijn van Marokko. De stilte van de zwoele Sahara brengt je weer terug naar jouw basis. Tijd lijkt eindeloos te zijn, al wandelend door de leegte van de woestijn en slapend onder de prachtige sterrenhemel. Geen afleiding, stap voor stap lopend door het zachte zand, uit je hoofd komen en weer thuiskomen bij jezelf. 

Volledig verzorgd 

Met een karavaan trekken we de woestijn in. De Berber crew met onze vertrouwde gids Abdul verzorgt ons volledig de gehele reis. De kamelen dragen onze spullen. De kok voorziet ons dagelijks van overheerlijke en met aandacht gemaakte Marokkaanse gerechten. Hun gastvrijheid, dienstbaarheid en vriendelijkheid is ontroerend groot te noemen. In onze laatste reis was hun motto “You deserve it”. En wij delen dit motto!

Meer weten of wil je mee? Bekijk dan de website van Sisters Travel of app, mail of bel me!

Verbinden, genieten en opladen

Sisters Walk: Wandeling met diepgang

Sisters Travel organiseert een aantal keer per jaar een Sisters WalkEen Sisters Walk verbindt vrouwen met elkaar om samen te wandelen, te genieten, op te laden en krachtiger in het leven te staan. We wisselen wandelen af met korte ervaringsgerichte oefeningen. Geniet van de prachtige natuur, de frisse lucht en laat je hoofd tot rust komen.

Ga mee op een van onze Walks en maak kennis met ons en onze werkwijze. Een mooi voorproefje op de reis door de Sahara van Marokko!

Data

  • 14 t/m 20 Maart 2021 - GECANCELLED wegens Corona
  • 21 t/m 27 Maart 2021-GECANCELLED wegen Corona
  • 31 Oktober t/m 6 November 2021
  • 7 t/m 13 November 2021
  • 24 oktober t/m 30 oktober 2021

Investering 

De kostenindicatie is circa €1377,-* incl. BTW, excl. vliegticket (de vlucht boek je zelf). 

* prijswijzigingen voorbehouden.

Reactie van een 'Sister'

Wat was dit een enorm cadeau voor mezelf! Echt even loskomen van thuis en de zorg voor anderen. Ik heb over een heleboel dingen nagedacht en ga in de toekomst een aantal zaken echt anders aanpakken!

Aniek

Download hier onze brochure