Een reis terug naar mijn basis

Wakker worden en thuiskomen in Slovenië

Een persoonlijke leiderschapsreis: even uit de ratrace stappen

Vorige week ben ik 5 dagen in de Sloveense Alpen geweest. Ik nam deel aan een persoonlijke leiderschapsreis waarin ik werd uitgenodigd om eens in de spiegel te kijken, met eigen levens- thema’s een stap vooruit te komen, ondersteund door de natuur en sportieve activiteiten (van wandelen tot yoga en fietsen).

De avonturier in mij is weer wakker en ook de natuurliefhebber in mij. De prachtige bergen, de prikkelloosheid, de stilte, de watervallen. Slovenië was onbekend voor mij, maar zit nu in mijn hart.

Eerlijke gesprekken bij het kampvuur, oprechte aandacht voor elkaar en de tijd hebben. Het heeft mij weer zachter gemaakt, opener, meer in verbinding met mijzelf en ook met anderen.

Ik besef me nu maar al te goed dat als ik voor drukte ‘kies’ (alles is een keuze!) dit ten koste gaat van de dingen die echt belangrijk voor me zijn zoals echte aandacht voor de mensen om mij heen, mijn creativiteit, aandacht voor kleine dingen etc.

Ik ben in ieder geval weer wakker en dankbaar dat ik het mezelf heb gegund om 5 dagen uit de ratrace te stappen.

Ik ben weer thuis, thuis in mezelf.

Marije

Heb je interesse om door mij gecoacht te worden?

Gun je jezelf ook om even uit de drukte te stappen en je te bezinnen op je werk of je leven? Ik ben reiscoach bij zowel Sisters Travel als De Wijze Reiziger. Meer weten?